Roman Aylesbury transport persoane Anglia zilnic

Transport persoane Roman Aylesbury Anglia la adresa si retur

 

Transport persoane Roman Aylesbury Anglia

Transport persoane Roman Aylesbury – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Roman Aylesburyluni,joi,sambata

Curse rapide Roman Aylesbury LA DESTINATIE!!!

 

Roman Aylesbury

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Aylesbury Roman transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar Roman Aylesbury din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu microbuz Roman Aylesbury cu plecare in fiecare luni,joi,sambata

3.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la preturi minime

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Aylesbury luni,joi,sambata,la adresa

Orasul Aylesbury apartine naţiune England, judet Buckinghamshire si districtul Aylesbury Vale. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA,ITALIA,OLANDA, Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

0762280240 –

0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.