Roman Bournemouth transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Roman Bournemouth la adresa

Transport persoane Roman Bournemouth AngliaRoman Bournemouth cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

Instiintam calatorii ca plecarea din Roman Bournemouth se face zilnic.Transportul persoanelor se face, cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, , acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

 

Imbarcarea calatorilor din Roman pentru Bournemouth se efectueaza de la gara calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Bournemouth este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea South West England. Este o stațiune turistică foarte mare pe coasta de sud a Marii Britanii

Roman Bournemouth transport persoane

Din Roman pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

 

 

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

Pretul biletului pentru Roman Bournemouth

Copiii cu varsta mai mica de 9 an beneficiaza de 20% reducere la pretul biletului.-Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani reducere la pretul biletului.-.-Bagajele ce depasesc 40Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.-

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia.

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie.

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la

0756833674

-0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro