Roman Bradford Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Roman Bradford Anglia  la adresa

 Transport persoane Roman Bradford

Transport persoane Roman Bradford  – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Roman Bradford   in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Roman Bradford direct LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Roman Bradford

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 10 % din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse  microbuz Roman Bradford

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

4. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Bradford Roman de la adresa

Bradford este oraș  în regiunea Yorkshire and the Humber. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate

 Rezervari

0762280240  -0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro