Roman Luton transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Roman Luton Anglia – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Iasi Anglia Londra

 

Curse microbuz Roman Luton  LA DESTINATIE!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 21o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.

Bilet autocar Roman Luton

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse autocar Roman Luton Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim curse persoane Roman Luton Anglia  cu plecare in fiecare zi,

3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si rapide la cele mai bune preturi din Romania

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Curse microbuz Roman Luton la adresa Anglia

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 0756833674