Roman Preston transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Roman Preston Anglia la adresa

Transport persoane Roman Preston Anglia la adresa

Transport persoane Roman Preston  – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoarecalatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 

Curse autocar / microbuz Roman Preston  – in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Roman Preston direct LA DESTINATIE!!!

 

Curse  microbuz Roman Preston

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse autocar Roman Preston

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Roman Preston  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne  la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Preston Roman de la adresa

Preston ) este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Regatul Unit, reședința comitatului Lancashire, din nordul Angliei. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Transport persoane Roman Preston Anglia la adresa

 Rezervari

0762280240-

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro