Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Roman York transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Roman York Anglia  la adresa

Transport persoane Roman York

Transport persoane Roman York cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.Transportul  persoanelor se face, cu autocare, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, , acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Imbarcarea calatorilor din Roman York se efectueaza de la gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Transport persoane Roman York se face luni,joi,sambata

Bilet de autocar Roman York

Din Roman pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoastra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa .

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia.York este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea Yorkshire and the Humber. Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie.

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de informatii suplimentare. De aceea sunati la

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro.

Roman York 

Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului. –  Pentru grupuri de minim 5 persoane, reduceri.-  Bagajele ce depasesc 40Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.-  La bilet dus intors reducere