Roman Nottingham transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Roman Nottingham si retur la adresa.

Transport persoane Roman Nottingham – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Roman Nottingham

.

 

Curse autocar / microbuz Roman Nottingham –luni,,joi,vineri,sambata

Roman Nottingham

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Program plecari – autocare si microbuze Roman Nottingham

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  Nottingham Roman cu plecare  in fiecare zi

.3. Transport Persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Nottingham

Nottingham este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea East Midlands din Anglia.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Roman Anglia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Anglia persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Roman Romania

 

 

Telefon Rezervari

0762280240 –

0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro