Suceava Londra transport persoane Anglia

Transport persoane Suceava Londra

0756833674   0762280240

Transport persoane Suceava –Londra,-Curse  de transport persoane și colete pe traseul Suceava Londra și retur . Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar  MIERCURI si JOI cu retur SAMBATA-DUMINICA

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte catre:catre:Londra,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam ,Northampton,Leicrster,Milton Keynes,,Peterborough,Norwich,Brighton,Guilford,

 Impreuna cu Alexeurotour puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Suceava – Londra direct la destinatia clientului, in fiecare saptamana cu autocare si microbuze

Plecare MIERCURI si JOI-retur din Anglia- Duminica

ransport persoane Suceava Londra

Curse autocar Suceava-Londra

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Transport colete in zilele de miercuri si joi.

Colaborand  cu mai multe firme de transport , oferim posibilitatea de a aduce beneficii pentru călătoriile desfășurate pe traseul Suceava Anglia și retur.Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit.

Cum se transporta colete din Suceava spre Anglia?

Termenul standard de livrare a coletelor este intre 30-48 ore in functie de locatia de preluare si adresa de livrare! Nu sunt acceptate in colete alcoolul(tuica) si tigarile!

Parteneri coletarie spre alte zone din Romania

Dragon_star
Cargus
Fan Curier

Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Suceava cu destinatia Anglia realizate cu autocare si microbuze moderne si fiabile. Asiguram transportul de persoane din majoritatea oraselor din Romania, catre multiple destinatii din Anglia Plecarile pe ruta Suceava catre Anglia,  se realizeaza in zilele de JOI si Miercuri ale saptamanii. Pentru detalii exacte, va recomandam sa contactati la numerele de telefon .

Transport persoane  Londra Suceava de la adresa

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit

Transport persoane Suceava Londra presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea   folosim  autocare dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

0756-833-674

0762-280-240