Targu Mures Londra transport persoane Anglia

Transport persoane Targu Mures Londra la adresa Anglia

Transport persoane Targu Mures Londra

Transport persoane Targu Mures Londra  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Targu Mures Londra  –  in fiecare zi .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .   In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Curse  microbuz Targu Mures Londra

 

1. Oferim transport autocar si microbuz Targu Mures Londra

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare zi.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si rapide.

5.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Bilete autocar Targu Mures Londra

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Targu Mures Londra la preturi convenabile la adresa . Autocarele si microbuzele sunt  dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Targu Mures Londra zilnic la adresa

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674