Turda Londra transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Turda Londra la adresa si retur

0756833674   0762280240

 

Transport persoane Turda Londra  –Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane.

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Bilete de autocar

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Curse autocar  Turda Londra

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Curse  microbuz Turda Londra

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Turda Londra  cu plecare  in fiecare zi de luni,joi,sambata 

Transport persoane Turda Londra

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Plecari din Turda catre Londra cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi de luni,joi,sambata Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Toplita Londra, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 Plecari spre Anglia-Turda Londra

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit.