Vatra Dornei Londra transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Vatra Dornei Londra Anglia la adresa

0756833674   0762280240

 

Transport persoane Vatra Dornei  Londra Anglia – Specializati itransport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

 

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Vatra Dornei Londra  –   

Curse rapide Vatra Dornei Londra LA DESTINATIE!!!

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar Vatra Dornei Londra Anglia

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse microbuz Vatra Dornei Londra Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare marti,joi,vineri,sambata

3.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la preturi minime

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Londra Vatra Dornei de la adresa

Londra  este capitala Angliei și a Regatului Unit.Simbolul Londrei este Big Ben-ul, turnul cu ceas al Palatului Parlamentului. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele

                                     0762280240-  0756833674    http://www.alexeurotour.ro