Tulcea Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Tulcea Anglia  la adresa

0762280240- 0756833674

Alex EuroTour asigura transport persoane  Tulcea Anglia calatoriti rapid si la adresa.

Va oferim transport persoane direct la adresa cu autocare si microbuze MODERNE. Dorim sa transformam orice drum intr-o experienta placuta dedicata transportului de persoane la adresa pentru cetatenii romani.

,NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Tulcea Anglia

Tulcea Anglia cu bilet autocar

Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati..

Plecari spre Anglia-din Tulcea

MARTI-Londra,Oxford,Birmingham,Manchester,Blackpool,Liverpool,Preston,Warrington.

JOI-Luton,MiltonKeines,Northampton,Leicester,Nothingham,Chesterfield,Doncaster,Shefield,York,Hull,Leeds,Durhan,Newcastle,Richmond

.VINERI-Londra,Cambridge,Colchester,Ipswich,Norwich,Peterborough,Ely,Kings.

SAMBATALondra,

rezervari

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Contactati-ne pentru bilet autocar /microbuz Tulcea Anglia.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind curse autocar Romania Anglia ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756833674      0762280240

  Plecari –Tulcea Anglia

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Tulcea Anglia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane Tulcea Anglia te transporta rapid, in siguranta si confort din Tulcea spre Anglia la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina.

Anglia  este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Tulcea Anglia.

Plecari din Tulcea catre Anglia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare

marti,joi, vineri,.sambata

. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

Rezervari