Romania Austria transport persoane la adresa

Transport persoane  Romania Austria la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Romania Austria si retur la preturi convenabile la adresa Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala . Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Romania Austria transport persoane

Romania Austria

Orașele din Austria surprind de fiecare dată prin noi atracții turistice, făcându-ne să vrem să le vizităm în mod repetat. O călătorie culturală prin această țară garantează o diversitate incredibilă de experiențe, impresii și momente de bucurie

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Bilete autocar/microbuz Romania Austria

Oferim cele mai de calitate servicii de transport persoane Romania Austria , tur-retur. De asemenea, profitați de beneficiile aduse , printre care se număra transportul tla adresa, o masa gratuita și bagajele incluse în preț de pana la 45 kg gratuite.  Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. ..Austria oficial Republica Austria ,i aflată în Europa Centrală.

Austria Romania

Avem nevoie doar de codul postal sau de numele exact al localitatii in care trebuie sa ajungeti si de restul ne ocupam noi.. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile din Austria catre Romania si retur sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

In ziua anterioara plecării, dispecerii noștri vor suna toți pasagerii care urmează sa fie îmbarcați in ziua următoare si vor reveni si cu alte precizări,

Plecari din orasele Romaniei:

 

 

Rezervari

0762 280 240

0756 833 674