Alba Iulia Austria transport persoane la adresa

  Alba Iulia Austria transport persoane  la adresa!

0756833674   0762280240

Transport persoane Alba Iulia Austria .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Alba Iulia Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Alba Iulia Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Alba Iuliade la gară09:00

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Transport persoane Alba Iulia Austria

SOSIRI PLECARI AUSTRIA in urmatoarele orase:

Curse de microbuz-plecare

Alba Iuliade la gară09:00

Copiii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Alba Iulia Austria
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Austria, oficial Republica Austria, este o tara fara iesire la mare situata in Europa centrala. Capitala Austria este orașul Viena

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Alba Iulia Austria  la adresa!

Alba Iulia Austria transport persoane

Transport   Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.Transportul international de persoane pentru Austria ofera conditii de calitate de transport prin cursele efectuate zilnic.

cod postal
cod 4 cifreSalzburgluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreGrazluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreLinzluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreSankt Poltenluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreSubenluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreWelsluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreMelkluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreKaprunmarți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreInnsbruckmarți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreDornbirn 6850marți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreLustenau 6890marți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreBregenz 6900marți, joi, sâmbătă
pe masina de ITVillachjoi la punct fix
pe masina de ITKlagenfurtjoi la punct fix

Cum se face rezervarea pentru cursele Austria-Romania?

Rezervările pentru cursele de transport persoane Alba Iulia Austria se fac simplu , prin telefon,  Puteți suna la numerele de telefon  de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 20:00. Pentru orice problemă care intervine poți face anularea gratuită a rezervării cu 1 zile înainte de plecare.

Cum plătesc pentru achiziționarea unui bilet spre Austria?

Sunt mai multe modalități prin care puteți plăti contravaloarea biletului. Puteți achiziționa biletul online, cu cardul, caz în care  beneficiați de un discount de 10%. Biletul poate fi plătit și în ziua călătoriei, cash sau cu cardul pentru că avem serviciu POS la bordul autocarelor.

Transport colete la adresa

doar prin companiile colaboratoare Romfour

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare). Responsabilitatea ambalării precum şi a înscrierii datelor revin expeditorului.

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

 

si  pe  http://www.alexeurotour.ro