Alba Iulia Graz transport persoane Austria

Transport persoane Alba Iulia Graz la adresa zilnic

Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Alba Iulia Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa . Autocarele si microbuzele  sunt,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 

Transport persoane Alba Iulia Graz  in fiecare zi

Firma  noastra are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Siguranta va este oferita de soferi foarte bine instruiti, cu atestate speciale si de masini de ultima generatie. Autocare si microbuze in stare foarte buna de functionare si cu revizii la zi, fara probleme tehnice.

!Curse autocar si microbuz Alba Iulia Graz LA ADRESA!

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

! Bilete autocar/transport persoane Alba Iulia Graz. 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului,  .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 !Orasul Graz apartine stat Steiermark si districtul Graz

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240   0756833674