Arad Austria transport persoane la adresa

Transport persoane Arad Austria

0756833674   0762280240

Transport persoane Arad Austria la cele mai rezonabile preturi.
Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Arad Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Arad Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

AradAtrium Mall, str. Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Transport persoane Arad Austria

De ce sa vizitezi Austria?

Austria este o destinatie de vacanta tot mai des cautata, iar multi turisti se intreaba ce pot face odata ajunsi aici. In cele ce urmeaza, iti prezentam mai multe activitati pe care le poti face odata ce ai ajuns aici. Pentru a ajunge in Austria nu este necesar sa mergi cu avionul. Poti opta pentru un transport cu microbuz modern si in plus, poti beneficia de oferte speciale daca esti client fidel sau daca alegi sa calatoresti alturi de un grup mai mare.

Arad Austria

Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Arad Austria / la adresa.Transport persoane   Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.

Arad Austria cu autocar si microbuz la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Transport  Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.Transportul international de persoane pentru Austria ofera conditii de calitate de transport prin cursele efectuate zilnic.

SOSIRI PLECARI AUSTRIA in urmatoarele orase:

cod postal
cod 4 cifreSalzburgluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreGrazluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreLinzluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreSankt Poltenluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreSubenluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreWelsluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreMelkluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreKaprunmarți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreInnsbruckmarți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreDornbirn 6850marți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreLustenau 6890marți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreBregenz 6900marți, joi, sâmbătă
pe masina de ITVillachjoi la punct fix
pe masina de ITKlagenfurtjoi la punct fix

Cum se face rezervarea pentru cursele Austria-Romania?

Rezervările pentru cursele de transport persoane Arad Austria se fac simplu , prin telefon,  Puteți suna la numerele de telefon  de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 20:00. Pentru orice problemă care intervine poți face anularea gratuită a rezervării cu 1 zile înainte de plecare.

Cum plătesc pentru achiziționarea unui bilet spre Austria?

Sunt mai multe modalități prin care puteți plăti contravaloarea biletului. Puteți achiziționa biletul online, cu cardul, caz în care  beneficiați de un discount de 5%. Biletul poate fi plătit și în ziua călătoriei, cash sau cu cardul pentru că avem serviciu POS la bordul autocarelor.

Transport colete la adresa

doar prin companiile colaboratoare Romfour

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare). Responsabilitatea ambalării precum şi a înscrierii datelor revin expeditorului.

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

si  pe  http://www.alexeurotour.ro