Bacau Graz transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Bacau Graz Romania Austria la adresa

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Bacau Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa.Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Bacau GrazTransport persoane Bacau Graz LA ADRESA!!!

Curse autocar si microbuz Bacau Graz

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Bilete autocar/microbuz Bacau Austria Graz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la cursele din Bacau catre Graz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, Bacau Graz aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie ieftine pentru transport persoane Bacau Austria Graz si retur accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Bacau Graz si retur zilnic transport persoane Austria

1. Oferim transport persoane cu microbuz Bacau Graz si din alte orase din tara noastra,

2. Bacau Graz transport cu plecare in fiecare zi tur retur,

3. Curse autocar Bacau Graz la preturi foarte avantajoase

Plecari Bacau Graz Romania Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare. Graz

Graz , este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria). Orașul este situat pe râul Mur, în sud-estul Austriei.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bacau Graz

Plecari Bacau Austria Graz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bacau Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240