Beclean Linz transport persoane la adresa

Transport persoane Beclean Linz Austria la adresa

Transport persoane Beclean Linz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Beclean Linz la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Beclean Linz

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Beclean Linz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Beclean Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Beclean Linz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Transport persoane Beclean Linz LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Beclean Linz si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Beclean Linz transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Beclean Linz la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Beclean Linz

Plecari din Beclean spre Austria Linz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Orasul Linz apartine stat Oberösterreich si districtul Linz.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Beclean Linz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari