Brasov Austria transport persoane la adresa

Brasov Austria transport persoane  la adresa!

0756833674   0762280240

Transport persoane Brasov Austria .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Brasov Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Brasov Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

BrașovCalea Făgărașului , Complex Autogară Bartolomeu, capăt linie 506:30

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Transport persoane Brasov Austria

Transport persoane Austria cu microbuze si autocare  la adresa.Transport   Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.

SOSIRI PLECARI AUSTRIA in urmatoarele orase:

Transport persoane Brasov Austria – Curse autocar

Oferim servicii de transport international   de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort , la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Curse regulate de transport persoane  cu plecari zilnice

Transport   Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.Transportul international de persoane pentru Austria ofera conditii de calitate de transport prin cursele efectuate zilnic.

cod postal
cod 4 cifreSalzburgluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreGrazluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreLinzluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreSankt Poltenluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreSubenluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreWelsluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreMelkluni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
cod 4 cifreKaprunmarți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreInnsbruckmarți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreDornbirn 6850marți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreLustenau 6890marți, joi, sâmbătă
cod 4 cifreBregenz 6900marți, joi, sâmbătă
pe masina de ITVillachjoi la punct fix
pe masina de ITKlagenfurtjoi la punct fix

Cum se face rezervarea pentru cursele Austria-Romania?

Rezervările pentru cursele de transport persoane Brasov Austria se fac simplu , prin telefon,  Puteți suna la numerele de telefon  de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 20:00. Pentru orice problemă care intervine poți face anularea gratuită a rezervării cu 1 zile înainte de plecare.

Cum plătesc pentru achiziționarea unui bilet spre Austria?

Sunt mai multe modalități prin care puteți plăti contravaloarea biletului. Puteți achiziționa biletul online, cu cardul, caz în care  beneficiați de un discount de 10%. Biletul poate fi plătit și în ziua călătoriei, cash sau cu cardul pentru că avem serviciu POS la bordul autocarelor.

Transport colete la adresa

doar prin companiile colaboratoare Romfour

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare). Responsabilitatea ambalării precum şi a înscrierii datelor revin expeditorului.

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

si  pe  http://www.alexeurotour.ro