Bucuresti Linz transport persoane

Transport persoane Bucuresti Linz la adresa

Transport persoane Bucuresti Linz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Bucuresti Linz si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Curse autocar si microbuz Bucuresti Linz

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Preturi promotionale!!! Bilete autocar/microbuz Bucuresti Linz.

  Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Bucuresti Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Bucuresti Linz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim curse autocar  microbuz Bucuresti Linz din mai multe orase din tara noastra,

2.  Bucuresti Linz transport persoane la adresa Austria cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Bucuresti Linz cu autocar la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

– Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bucuresti Linz

Plecari din Bucuresti  catre Austria cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bucuresti Linz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240