Calarasi Linz transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Calarasi Linz  Austria la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Calarasi Linz .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Calarasi Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Calarasi Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

CălărașiCălărasipeco Petrom01:00

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Curse autocar si microbuz Calarasi Linz Romania Austria

Autocarele si microbuzele sunt , dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Calarasi Linz.

.In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Calarasi Linz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Linz este un oraș situat în nord-vestul Austriei, pe Dunăre.

Avantajele cursei de autocar Calarasi Linz Romania Austria

1. Oferim curse autocar microbuz Calarasi Linz si din alte orase din tara noastra,

2. Calarasi Linz transport persoane la adresa Romania Austria cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Calarasi Linz cu autocar la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

– Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 50 kg.
– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Calarasi Linz Romania Austria

Plecari Calarasi Linz Austria cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

0756-833-674

0762-280-240