Cernavoda Viena transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Cernavoda Viena la adresa zilnic

Transport persoane Cernavoda Viena

Transport persoane Cernavoda Viena.Alex Euro Tour va asigura transport persoane Cernavoda Viena si retur la preturi convenabile la adresa  cu plecari in fiecare zi

!Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

 Bilete autocar/microbuz Cernavoda Viena. 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Cernavoda Viena  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Cernavoda Viena . Viena  este capitala Austriei.

 

Cernavoda Viena

1. Oferim transport persoane cu microbuz  Cernavoda Viena si din alte  orase din tara noastra,

2.Cernavoda Viena transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Transport autocar Cernavoda Viena in fiecare zi direct la adresa

Reduceri bilete autocar:Cernavoda Viena

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat,

Ce servicii sunt gratuite la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Cernavoda Viena?
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului!

Cum pot ajunge in  Viena Austria cu autocarul?

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea la autocar din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Austria!

Pot face rezervari autocar Cernavoda Viena telefonic inclusiv din Austria?
Da! – Punem la dispozitie inclusiv numere de telefon pentru rezervarea din Austria, pentru ca tu sa ai parte de costuri reduse!

Rezervari

Pentru mai multe detalii privind calatoria cu autocarul Cernavoda Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240