Constanta Linz transport persoane

Transport persoane Constanta Linz Austria la adresa

Transport persoane Constanta Linz


Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Constanta Linz si retur la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Constanta Linz 

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 Bilete autocar/microbuz  Constanta Linz

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Constanta Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Constanta Linz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Constanta Linz, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Constanta Linz  LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Constanta Linz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim Constanta Linz transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Constanta Linz la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

 Contactati-ne pentru transport cu autocarul Constanta Linz

Plecari Constanta  Austria Linz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Constanta Linz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240