Craiova Austria transport persoane la adresa

Craiova Austria transport persoane  la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Craiova Austria .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Craiova Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Craiova Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Craiovaautogară de lângă gară / Petrom lângă autogară

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Romania Austria zilnic la adresa in urmatoarele orase:

Transport persoane Craiova Austria – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Craiova Austria de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort , la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Curse regulate de transport persoane Craiova Austria cu plecari zilnice

Curse microbuz Craiova Austria

Cele doua curse de transport persoane   puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Craiova Austria

Se admit GRATUIT la fiecare bilet  bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Craiova Austria

.Craiova Austria Transport persoane la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Pentru relatii si informatii va rugam sa ne contactati la numerele noastre de telefon:

 

0762 280 240

 0756 833 674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro