Craiova Graz transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Craiova Graz  la adresa zilnic

Transport persoane Craiova Graz   Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Craiova Graz  la preturi convenabile  la adresa . Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Craiova Graz

 

Bilete autocar/microbuz Craiova Graz 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Craiova Graz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  la cele mai mici preturi

Craiova Graz

1. Oferim transport persoane   din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

4.Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

5.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente..

6. Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.
7. Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Graz Craiova transport persoane

Transport persoane din  Craiova spre  Graz LA ADRESA!!!   Orasul Graz apartine stat Steiermark si districtul Graz.

Curse autocar si microbuz  in fiecare zi

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Craiova Graz

Plecari Craiova Austria Graz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Graz , este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria)

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Craiova Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240