Craiova Linz transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Craiova Linz Austria la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Craiova Linz .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Craiova Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Craiova Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Craiovaautogară de lângă gară / Petrom lângă autogară

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Bilete autocar/microbuz Craiova Linz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Craiova Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Craiova Linz  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de  Transport persoane Craiova Linz, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Craiova Linz LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Craiova Linz si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Craiova Linz transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Craiova Linz la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Craiova Linz

Plecari Craiova Austria Linz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Orasul Linz apartine stat Oberösterreich si districtul Linz.

0756-833-674

0762-280-240