Craiova Viena transport persoane

Transport persoane Craiova Viena la adresa

0756833674 0762280240

Transport persoane Craiova Viena.Alex Euro Tour va asigura transport persoane Craiova Viena si retur la preturi convenabile la adresa  cu plecari in fiecare zi

!Autocarele si microbuzele  sunt  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Austria este a 12-a cea mai vizitată țară din lume? Austria poate să nu fie țara populară printre alte țări europene, dar există o mulțime de motive pentru a vizita Austria pe timp de toamnă. Austria este una din perlele ascunse ale Europei și are destule motive de faimă. Deși țara a fost responsabilă pentru producerea unora dintre cele mai bune talente muzicale pe care le-a văzut vreodată lumea, mulți călători încă nu se gândesc să le adauge locurile de baștină în itinerariile lor. Dar Austria are multe de oferit celor care tind să se întoarcă iar și iar. Pentru a vă face să doriți să vizitați țara, uitați-vă la unele dintre cele mai bune șapte motive pentru a vizita Austria.

plecare

Craiovaautogară de lângă gară / Petrom lângă autogară

Transport persoane Craiova Viena

 Bilete autocar/microbuz Craiova Viena. 

CopiiI intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului,i .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Craiova Viena  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Craiova Viena . Viena  este capitala Austriei.

Beneficii transport persoane cu autocar sau microbuz

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Craiova Viena

1. Oferim transport persoane cu microbuz  Craiova Viena si din alte  orase din tara noastra,

2.Craiova Viena transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Transport autocar Craiova Viena in fiecare zi  direct la adresa

Reduceri bilete autocar:Craiova Viena

Ce servicii sunt gratuite la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Craiova Viena?
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului!

Cum pot ajunge in  Viena Austria cu autocarul?

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea la autocar din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Austria!

Pot face rezervari autocar Craiova Viena telefonic inclusiv din Austria?
Da! – Punem la dispozitie inclusiv numere de telefon pentru rezervarea din Austria, pentru ca tu sa ai parte de costuri reduse!

Rezervari

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30