Dorohoi Viena transport persoane

Dorohoi Viena cursa autocar/microbuz

Transport persoane Dorohoi Viena

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Dorohoi Viena si retur  la adresa  cu plecari in fiecare zi

!Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecari din Dorohoi spre Viena

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Dorohoi Viena  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Dorohoi Viena . Viena  este capitala Austriei.

Bilet  microbuz Dorohoi Viena

1. Dorohoi Viena transport persoane cu microbuz  la adresa

2. Viena Dorohoi transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Dorohoi Viena la preturi foarte avantajoase.

Dorohoi Viena Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Dorohoi Viena

Plecari din Dorohoi catre Viena cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Dorohoi Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari