Drobeta Turnu Severin Graz transport persoane la adresa

Transport persoane Drobeta Turnu Severin Graz la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Drobeta Turnu Severin Graz .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Drobeta Turnu Severin Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Drobeta Turnu Severin Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Transport persoane Drobeta Turnu Severin Graz LA ADRESA!!!

Graz este al doilea oraș ca mărime din Austria și este situat pe râul Mur în sud-estul Austriei.

Curse autocar si microbuz Drobeta Turnu Severin Graz

Program plecari – autocare si microbuze Drobeta Turnu Severin Graz zilnic

1. Oferim transport persoane cu microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoaneu plecare in fiecare zi

3. Oferim transport persoane la preturi foarte avantajoase.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Drobeta Turnu Severin Graz va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240/ 0756833674

sau pe www.alexeurotour.ro

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.– Biletul de transport persoane Drobeta Turnu Severin Graz achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.Soferii nostri sunt profesionisti cu mii de kilometri parcursi pe rute INTERNATIONALE

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240 /0756833674