Fetesti Innsbruck transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Fetesti Innsbruck Austria la adresa

Transport persoane Fetesti Innsbruck

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Fetesti Innsbruck  la preturi convenabile

Curse autocar si microbuz Fetesti Innsbruck

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Fetesti Innsbruck

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Fetesti Innsbruck, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Fetesti Innsbruck  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de  Transport persoane Fetesti Innsbruck, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Fetesti Innsbruck LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Fetesti Innsbruck si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Fetesti Innsbruck transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Fetesti Innsbruck la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Fetesti Innsbruck

Plecari Fetesti Austria Innsbruck cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Fetesti Innsbruck, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari