Fetesti Viena transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Fetesti Viena la adresa zilnic

Transport persoane Fetesti Viena

Transport persoane Fetesti Viena.Alex Euro Tour va asigura transport persoane Fetesti Viena si retur la preturi convenabile la adresa cu plecari in fiecare zi

!Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Bilete autocar/microbuz Fetesti Viena.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Fetesti Viena LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Fetesti Viena . Viena este capitala Austriei.

 

Fetesti Viena

1. Oferim transport persoane cu microbuz Fetesti Viena si din alte orase din tara noastra,

2.Fetesti Viena transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane la preturi avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Transport autocar Fetesti Viena in fiecare direct la adresa

Reduceri bilete autocar:Fetesti Viena

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat,

Ce servicii sunt gratuite la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Fetesti Viena?
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului!

Cum pot ajunge in Viena Austria cu autocarul?

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea la autocar din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Austria!

Pot face rezervari autocar Fetesti Viena telefonic inclusiv din Austria?
Da! – Punem la dispozitie inclusiv numere de telefon pentru rezervarea din Austria, pentru ca tu sa ai parte de costuri reduse!

Rezervari

Pentru mai multe detalii privind calatoria cu autocarul Fetesti Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240