Focsani Klagenfurt transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Focsani Klagenfurt Austria 

Transport persoane Focsani Klagenfurt  la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

 Klagenfurt cursa autocar/microbuz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane  la preturi convenabile cu plecari in fiecare marti si vineri.Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecari din Focsani transport persoane spre Klagenfurt

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane  transport persoane LA DESTINATIE!!!

. Klagenfurt (slovenă Celovec) este capitala landului federal Carintia (germană Bundesland Kärnten, slovenă Avstrijska Koroška) din Austria de sud și este situat pe râul Glan.

 transport persoane Focsani Klagenfurt

Bilet microbuz Focsani Klagenfurt transport persoane

1. Oferim transport persoane cu microbuz la adresa  transport persoane

2. Klagenfurt- transport persoane cu plecare in fiecare marti si vineri

3. Oferim transport  transport persoane Austria la preturi foarte avantajoase.

Focsani Klagenfurt transport persoane Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz 

Plecari din Focsani catre Klagenfurt cu autocarul sau microbuzul – in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari