Focsani Salzburg transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Focsani Salzburg Austria la adresa

Transport persoane Focsani Salzburg

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Focsani Salzburg  la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Focsani Salzburg

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Focsani Salzburg

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Focsani Salzburg, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Focsani Salzburg si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Focsani Salzburg, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Focsani Salzburg LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Focsani Salzburg si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Focsani Salzburg transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Cernavoda Salzburg la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Focsani Salzburg

Plecari Focsani Salzburg cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Salzburg (populație 150.000 în 2006) este al patrulea oraș ca mărime din Austria, capitală a statului federal Salzburg

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Focsani Salzburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240