Focsani Viena transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Focsani Viena la adresa zilnic

0762280240- 0756833674

Transport persoane Focsani Viena.Alex Euro Tour va asigura transport persoane Focsani Viena si retur la preturi convenabile la adresa cu plecari in fiecare zi

!Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate

Transport persoane Focsani Viena LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Focsani Viena . Viena este capitala Austriei.

Focsani Viena

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Transport autocar Focsani Viena la adresa

Ce servicii sunt gratuite la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Focsani Viena?
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului!

Cum pot ajunge in Viena Austria cu autocarul?

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea la autocar din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Austria!

Pot face rezervari autocar Focsani Viena telefonic inclusiv din Austria?
Da! – Punem la dispozitie inclusiv numere de telefon pentru rezervarea din Austria, pentru ca tu sa ai parte de costuri reduse!

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Rezervari

Pentru mai multe detalii privind calatoria cu autocarul Focsani Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240