Galati Austria transport persoane la adresa

Galati Austria transport persoane la adresa

Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Galati  Austria  .  Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus  .

Transport persoane Galati Austria cu microbuze si autocare. Austria,, oficial Republica Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală

Galati Austria transport persoane

Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Galati Austria  la adresa.Transport   Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.

  SOSIRI PLECARI GALATI -AUSTRIA

Transport persoane Galati Austria – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Galati Austria de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort , la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Curse regulate de transport persoane Galati Austria cu plecari zilnice

Curse microbuz Galati Austria

Cele doua curse de transport persoane Galati Austria  puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Galati Austria

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Galati Austria bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Galati Austria

.Galati Austria Transport persoane la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Pentru relatii si informatii va rugam sa ne contactati la numerele noastre de telefon:

 

0762 280 240

 0756 833 674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro