Galati Graz transport persoane Austria

Transport persoane Galati Graz la adresa

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Galati Graz  la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra cu plecari zilnice.Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Galati Graz copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului,  .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.

 

 

 

Transport persoane Galati Graz

 

Transport persoane Galati Graz LA ADRESA!!!Graz  este al doilea oraș ca mărime din Austria și este situat pe râul Mur în sud-estul Austriei.

Curse autocar si microbuz Galati Graz

1. Oferim transport persoane cu microbuz  din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

 

Plecari Galati Austria Graz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Galati Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Galati Graz

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.– Biletul de transport persoane Galati Graz achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240 /0756833674

 

P