Galati Viena transport persoane

Transport persoane Galati Viena si retur la adresa

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Galati Viena si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra cu plecare in fiecare zi!Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Galati Viena

 

Bilet  microbuz Galati Viena

1. Oferim transport persoane cu microbuz  Galati Viena la adresa

2. Galati Viena transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Galati Viena la preturi foarte avantajoase.

Galati Viena Austria

Viena  este capitala Austriei.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Galati Viena

Plecari din Galati catre Viena cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Galati Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari