Giurgiu Graz transport persoane

Transport persoane Giurgiu Graz la adresa zilnic


Transport persoane Giurgiu Graz.Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Giurgiu Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra in fiecare zi!

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Giurgiu Graz  LA ADRESA!!!

Curse autocar si microbuz Giurgiu Graz

 

Giurgiu Graz transport persoane

 Bilete autocar/microbuz Giurgiu Graz

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Giurgiu Graz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Alexeurotour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria si retur.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Giurgiu Graz cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

, 3. Oferim transport persoane Giurgiu Graz la preturi foarte avantajoase.

Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Graz este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria).

Giurgiu Graz

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Giurgiu Graz

Plecari din Giurgiu catre  Graz cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Austria  este o țară  aflată în Europa Centrală

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Giurgiu Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari