Iasi Linz transport persoane Austria

Transport persoane Iasi Linz-si retur la adresa

 Iasi Linz si retur transport persoane asigurat de Alex Euro Tour la preturi convenabile zilnic  la adresa.Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Iasi Linz

 Bilete autocar/microbuz  Iasi Linz

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Iasi Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Iasi Linz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Program plecari – autocare si microbuze Iasi Linz zilnic

1. Oferim transport persoane cu microbuz Iasi Linz si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Iasi Linz cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Linz este un oraș situat în nord-vestul Austriei

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240/ 0756833674