Medias Innsbruck transport persoane la adresa

Transport persoane Medias Innsbruck

Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Medias Innsbruck la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz Medias Innsbruck 

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Medias InnsbruckTransport persoane Medias Innsbruck  LA ADRESA!!!

 Bilete autocar/microbuz Medias Innsbruck

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Medias Innsbruck, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Medias Innsbruck si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Daca accesati serviciul nostru de  Transport persoane Medias Innsbruck, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Medias Innsbruck:

1. Oferim transport persoane cu microbuz Medias Innsbruck din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Medias Innsbruck cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Medias Innsbruck la preturi foarte avantajoase.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Medias Innsbruck  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240 0756833674

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tiro

– Biletul de transport persoane Medias Innsbruck achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.