Transport Persoane Petrosani Innsbruck

Transport persoane Petrosani Innsbruck

Transport Persoane Petrosani Innsbruck

Curse autocar si microbuz Innsbruck 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Petrosani Innsbruck si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra in fiecare zi!

Autocarele si microbuzle  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

Transport persoane Petrosani Innsbruck  LA ADRESA!!!

Preturi promotionale!!! Bilete autocar/microbuz Petrosani Innsbruck

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Petrosani Innsbruck, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Petrosani Innsbruck, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu microbuz Petrosani Innsbruck din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Petrosani Innsbruck cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Oferim transport persoane Petrosani Innsbruck la preturi foarte avantajoase.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Petrosani Innsbruck  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240 0756833674

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Austria a devenit destinatia preferata a romanilor, pentru vacantele de iarna, datorita statiunilor de ski. Insa Austria ofera mult mai mult decat statiuni de ski.  este una dintre cele mai populare destinatii Europene, pentru CITY-BREAKS, lacurile de campie perfecte pentru camping, orasele culturale Linz. SALZBURG, orasul lui MOZZART.

Avem transport persoane Petrosani Innsbruck la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.
Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

– Biletul de transport persoane Innsbruck achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.

-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.