Pitesti Austria transport persoane la adresa

Pitesti Austria transport persoane zilnic la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Pitesti Austria .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Pitesti Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Pitesti Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Piteștipodul Viilor Petrom05:00

Transport persoane Pitesti Austria

Transport persoane Pitesti Austria Curse autocar

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Romania Austria  zilnic la adresa in urmatoarele orase:

Leoben

Graz

Salzburg

Linz

Viena

St.Polten

Innsbruck

Tirol

Villach

Klagenfurt

Bregenz

Sopron

Wels

Melk

Transport cu microbuze  Pitesti Austria

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria .Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Pitesti Austria  zilnic la adresa!

Pitesti Austria

Transport persoane Pitesti Austria – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Pitesti Austria de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort , la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Curse regulate de transport persoane  cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara,

Curse microbuz Pitesti Austria

Cele doua curse de transport persoane  Austria  puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Pitesti Austria

Se admit GRATUIT la fiecare bilet , bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Pitesti Austria

.Pitesti Austria Transport persoane la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Pentru relatii si informatii va rugam sa ne contactati la numerele noastre de telefon:

 

0762 280 240

 0756 833 674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro

FACEBOOK