Pitesti Innsbruck transport persoane la adresa

Transport persoane Pitesti Innsbruck Austria la adresa

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane  la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Pitesti Innsbruck

Transport persoane Pitesti Innsbruck

Autocarele si microbuzele sunt , dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.
Bilete autocar/microbuz Pitesti Innsbruck

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Pitesti Innsbruck, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur , va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.
Transport persoane Pitesti Innsbruck LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Pitesti Innsbruck si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim  transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  Innsbruck la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.
Contactati-ne pentru transport cu autocarul Pitesti Innsbruck

Plecari Pitesti Austria Innsbruck cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol.

Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus .

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com
0332-566-255
0756-833-674
0762-280-240

Rezervari