Ploiesti Austria transport persoane la adresa

Ploiesti Austria transport persoane  la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Ploiesti Austria .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Ploiesti Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Ploiesti Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Ploieștikm 6 peco Petrom05:00 – 06:00

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Romania Austria  zilnic la adresa in urmatoarele orase:

 

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Ploiesti Austria   la adresa!

Transport cu microbuze  Ploiesti Austria

1. Oferim transport persoane din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare zi

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

Bilet  microbuz Ploiesti Austria

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Ploiesti Austria bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Ploiesti Austria

.Ploiesti Austria Transport persoane la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse microbuz Ploiesti Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Transport   Austria cu autocare, cu plecare din Romania: catre Austria din aproape toate orasele tarii noastre.Cursele de autocar Austria ofera un transport de calitate si siguranta.

Pentru relatii si informatii va rugam sa ne contactati la numerele noastre de telefon:

 

0762 280 240

 0756 833 674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro