Slobozia Viena transport persoane

Transport persoane Slobozia Viena Austria la adresa

transport persoane Suceava Viena

Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Slobozia Viena si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Slobozia Viena cursa autocar/microbuz

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Slobozia Viena si retur la preturi convenabile la adresa  cu plecari in fiecare zi.Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 Plecari din Slobozia spre Viena

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Slobozia Viena  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Slobozia Viena . Viena  este capitala Austriei.

 transport persoane Suceava Viena

Bilet  microbuz Slobozia Viena

1. Oferim transport persoane cu microbuz  la adresa Slobozia Viena

2. Slobozia Viena  transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport Slobozia Viena Austria la preturi foarte avantajoase.

 Slobozia Viena Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Slobozia Viena

Plecari din Slobozia catre Viena cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Slobozia Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari