Suceava Austria transport persoane la adresa

  Suceava Austria transport persoane zilnic la adresa

0756833674   0762280240

Suceava Austria transport persoane  cu microbuze si autocare prin Alex Euro Tour. Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Suceava Austria  .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus  .

Transport persoane Suceava Austria  cu microbuze si autocare

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Romania Austria  zilnic la adresa in urmatoarele orase:

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria . Austria, oficial Republica Austria, este o tara fara iesire la mare situata in Europa centrala. Capitala Austria este orașul Viena

Suceava Austria

Transport persoane Suceava Austria – Curse autocar

Oferim servicii de transport international Suceava Austria de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort , la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Curse regulate de transport persoane Suceava Austria cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara,

Curse microbuz Suceava Austria

Cele doua curse de transport persoane

puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Suceava Austria

Se admit GRATUIT la fiecare bilet  bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Suceava Austria

 Transport persoane la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Pentru relatii si informatii va rugam sa ne contactati la numerele noastre de telefon:

 

0762 280 240

 0756 833 674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro