Transport Persoane Tecuci Leoben la adresa

Transport persoane Tecuci Leoben

Transport Persoane Tecuci Leoben

 

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Tecuci Leoben si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz Tecuci Leoben 

 

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Tecuci Leoben  LA ADRESA!!!

 

Preturi promotionale!!!

Bilete autocar/microbuz Tecuci Leoben

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Tecuci Leoben, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Tecuci Leoben si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu microbuz Tecuci Leoben din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Tecuci Leoben cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3. Oferim transport persoane Tecuci Leoben la preturi foarte avantajoase.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Tecuci Leoben  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240

0756833674

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi .