Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Tecuci Viena transport persoane la adresa

Transport persoane Tecuci Viena Austria la adresa zilnic

Transport persoane Tecuci Viena

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Tecuci Viena la adresa si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 

Bilete autocar/microbuz Tecuci Viena.

 Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Tecuci Viena, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane.

Bilete microbuz Tecuci Viena.

Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Tecuci Austria .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in

strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus

Tecuci  Viena Austria

Viena (învechit Beciu, în germană Wien, în maghiară Bécs) este capitala Austriei.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi

.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

.Avem transport persoane  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit. 

Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea inautocar cu 30 minute inainte de plecare

 

 Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Tecuci Viena

Plecari din Tecuci catre Viena cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Tecuci Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240