Timisoara Viena transport persoane

Transport persoane Timisoara Viena  la adresa

0756833674   0762280240

Transport persoane Timisoara Viena .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Timisoara Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Timisoara Austria..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer.Nu se accepta plata la destinatie.

TimișoaraDedeman, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 66

Transport persoane Timisoara Timisoara 

 

 

 

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Timisoara Timisoara si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz Timisoara Austria Viena

Autocarele si microbuzele  sunt dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 Bilete autocar/microbuz Timisoara Viena

  ,Timisoara Viena  aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de autocar Timisoara Viena Austria si retur la cele mai mici preturi pentru cursa Timisoara Viena accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Timisoara Viena transport persoane tur retur Austria

. Oferim curse autocar microbuz Timisoara Viena Austria si  din  alte  orase din tara noastra,

.  Timisoara Viena transport persoane tur retur Austria cu plecare  in fiecare zi

. Oferim transport persoane Timisoara Viena la adresa la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

– Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Viena este capitala Austriei

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Timisoara Austria Viena

Plecari Timisoara Viena Austria cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

0756-833-674

0762-280-240