Abrud Viena transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Abrud Viena Austria la adresa

Transport persoane Abrud Viena


Alex Euro Tour va asigura transport persoane Abrud Viena si retur la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Abrud Viena

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Abrud Viena.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Abrud Viena, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Abrud Viena si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Abrud Viena, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Abrud Viena LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Abrud Viena si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Abrud Viena transport persoane cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Abrud Viena la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Abrud Viena

Plecari Abrud  Viena cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Viena (învechit Beciu, în germană Wien, în maghiară Bécs) este capitala Austriei. Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversat de Dunăre

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Abrud Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240